Bine ați venit pe WWW.MCMILANSTUDIO.COM

Event Studio MC Milan – ai găsit paradisul pentru evenimentul  tău exclusiv!

       Sunt aproape 10 ani din moment ce am început activitatea unui colectiv artistic, creativ și tânăr. Rămânem tineri și, pe zi ce trece, devenim tot mai creativi și mai fericiți, deoarece am însușit arta de a-i face fericiți și pe alții! Totul a început cu talentul și pasiunea nebună pentru muzică, teatru și frumos! Astăzi, după ani de pregătire academică, după ani de experiență în organizare, coordonare și desfășurare a sute de spectacole feerice, continuăm să ne îndeplinim cu succes misiunea, prin a fi manageri iscusiţi ai evenimentelor importante din viețile Dumneavoastră.

     Vorbind de misiunea noastră, cu certitudine afirmăm că aceasta nu constă doar în a organiza, modera, cânta, dansa sau doar în a scrie scenarii exclusiviste, ci și în a pune mult suflet în ceea ce facem, pentru ca să deveniți mai bucuroși şi să rămâneţi mulțumiți de timpul petrecut la evenimentul inițiat de Dumneavoastră.

    Dintre multele grupuri și companii care activează în domeniul dat, precum în România, cât și pe teritoriul Republicii Moldova, ne–am propus să devenim pionieri ai unei culturi înalte de deservire în domeniul organizării evenimentelor. De aceea, MC Milan Studio a creat o echipă consolidată de profesioniști, fiecare maestru în domeniul său, fie că vorbim de muzică, fotografie, coordonare, sau de oricare alt domeniu.

    Împreună cu clienții noștri decidem dacă le luăm, parțial sau integral, greutatea organizării unui eveniment de anvergură. Îi ascultăm cu maximă atenție și înțelegem ce își doresc cu adevărat, apoi îi ghidăm, pas cu pas, pe calea spre realizarea evenimentului proiectat. În interior sau sub cerul liber, rămânem a fi mereu o echipă excepțională, care vă stă la dispoziţie pentru a asigura succesul deplin al acțiunii. Venim mereu cu idei noi pentru sporirea calităţii serviciilor pe care le oferim, pentru că ținem mult la dorința clienților de a fi printre primii din numărul celor mai buni!

    Succesul noi îl măsurăm nu în numerar, ci în numărul de prieteni. De aceea ne mândrim cu faptul că, prietenim cu clienții noștri chiar și peste ani, iar mulțumirile și recomandările lor ne sunt cele mai mari premii!

 

P.S. Oriunde nu ne-am urma clienții, în Republica Moldova sau peste hotarele ei, crezul nostru rămâne constant: ÎN PAS CU EXCELENȚA!

       Am decis să creăm o pagină web utilă, fără lucruri de prisos, însă cu un volum de informații de care vă veți bucura. Navigarea pe pagină este extrem de ușoară datorită aplicării inteligente a cunoștințelor IT. Nu veți pierde timpul prețios căutând compartimentului dorit. Sperăm că designul minimalist vă va aduce o plăcere în plus și nu va sustrage atenția de la lucrurile importante pentru Dvs. Compartimentele sunt aranjate într-o ordine clară și logică, de la descrierea tipurilor de evenimente pe care le organizăm, până la contactele noastre. Pe site de asemenea veți găsi și părerile autentice ale clienților noștri despre experiența pe care au avut-o în procesul colaborării cu noi.

Vă dorim navigare plăcută și utilă în continuare!

Cu considerație,

Fondotar / Coordonator

Constantin Balan