NUNTA… este un moment deosebit în viața fiecăruia, datoria noastră constă în a acorda o importanță deosebită acestui eveniment, astfel încât nunta Dvs., să rămână o amintire de neprețuit.

Echipa noastră realizează filmările cu camere și echipamente de ultimă generație. Echipamentul de platou este inclus.

MC Milan Studio are capacitatea de a asigura filmarea evenimentelor live, instalând camere de filmat multiple, dacă este necesar. Evenimentele live pot fi de orice fel, de la conferințe și până la festivaluri de muzică.

Editare se efectuează într-un mod unic: sincron cadre – muzică, scene dinamice, momente importante și multă multă dragoste.

Pentru că sunetul este unul din elementele cele mai importante, noi vom veni la evenimentul Dumneavoastră cu un mixer special dotat cu microfoane de înaltă definiție, ce vor întregistra sunetul ambiental în sistem Dolby, pe track separat în format WAV la 24 de bit/96 khz.

Sunt multe aspecte care necesită o atenție sporită atunci când vorbim de producția de film. Unul dintre acestea este corecția de culoare. Nu mulți dețin informații clare asupra acestui aspect, însă noi vă asigurăm: clipul ”intro” de nuntă va beneficia de Grading Profesional indiferent de durata acestuia, iar materialul de bază va primi o corecție de culoare primară (basic). Practic, corecția de culoare pe scenele importante va fi prelucrată prin aplicația DavinciResolve, o aplicație folosită de celebri coloriști de la Hollywood, iar rezultatul, cu siguranță va vorbi de la sine despre acest procedeu.

    Echipa noastă dinamică se bazează pe o experiență îndelungată în domeniul artistic. Scopul nostru este de a imortaliza cât mai natural fiecare moment, emoție, gest, precum și cele mai frumoase clipe în cadrul evenimentului Dumneavoastră.

    Dacă ați petrecut luni în șir organîzand un eveniment, de ce să nu imortalizați evenimentul pe film, astfel încât să vă amintiți întotdeauna cele petrecute acolo, sau chiar să îl comercializati persoanelor care au luat parte la eveniment. Majoritatea întrunirilor anuale de vânzări sau a banchetelor cu decernare de premii nu ar fi complete fără o filmare video realizată de MC Milan Studio.

Un film este un mod eficient de a onora o persoană sau un eveniment prin realizarea unui profil convingător, prezentat asistenței. Dacă lansați o campanie, nu există un mod mai fericit de a vă istorisi povestea organizației Dumneavoastră, decât prin cuvintele și imaginile acelor oameni cărora organizația le-a transformat viața.